Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun denize düştüğünü görmek

Rüyada oğlunun denize düştüğünü görmek

Rüyada oğlunun denize düştüğünü görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun denize düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli durum veya koşullara yavaş tepki göstermek bazı konuların devamlılığını etkileyebilir.

Rüyada oğlunun denize düştüğünü görmek Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun binadan düştüğünü görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, umutlarının yarım kalmayacağına delalet eder.

Rüyada oğlunu düşerken görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun uçuruma düştüğünü görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun suya düştüğünü görmek kariyer planının altüst olacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine delalettir.

Rüyada oğlunun yüksekten düştüğünü görmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına inanılır.

Rüyada oğlunun balkondan düştüğünü görmek yersiz yere suçlanacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments