Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu düşerken görmek

Rüyada oğlunu düşerken görmek

Rüyada oğlunu düşerken görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına işarettir.

Rüyada oğlunu düşerken gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada oğlunun uçuruma düştüğünü görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun binadan düştüğünü görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun suya düştüğünü görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına işarettir.

Rüyada oğlunun yüksekten düştüğünü görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, aşkının da kalıcı olacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu düşerken görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun çukura düştüğünü görmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun denize düştüğünü görmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments