Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun sınavı kazandığını görmek

Rüyada oğlunun sınavı kazandığını görmek

Rüyada oğlunun sınavı kazandığını görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun sınavı kazandığını gördüyseniz:

  • Eski amaçlarınızla ilişkili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Rüyada oğlunun sınavı kazandığını görmek zor ve kötü günler geçireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ehliyet sınavını kazandığını görmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada polis sınavını kazanmak kendi işini kurup başına geçeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada sınav kazanmak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada polislik sınavını kazanmak huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, helal ekmek yeneceğine, her geçen gün başarıların artacağına işaret eder.

Rüyada öss sınavını kazanmak iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kötü günlerin geride kalacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine delalettir.

Rüyada birinin sınavı kazandığını görmek büyük özgüven kazanacağına, moralin bozulacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına inanılır.

Rüyada ygs sınavını kazanmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, merdiven atlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments