Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınav kazanmak

Rüyada sınav kazanmak

Rüyada sınav kazanmak sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sınav kazanmak gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Rüyada bursluluk sınavını kazanmak onları okula göndereceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine delalet eder.

Rüyada birinin sınav kazandığını görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının sınavı kazandığını görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına yorulur.

Rüyada polislik sınavını kazanmak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına inanılır.

Rüyada hakimlik sınavını kazanmak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada girdiğin sınavı kazandığını görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments