Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sınavı kazandığını görmek

Rüyada birinin sınavı kazandığını görmek

Rüyada birinin sınavı kazandığını görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, işsizseniz işe gireceğinize delalet eder.

Rüyada birinin sınavı kazandığını gördüyseniz:

  • Duyarlılığınız oldukça güçlü olacak.

Rüyada bursluluk sınavını kazanmak sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, yaşamının yoluna gireceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada girdiği sınavı kazanmak hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, borçlarını bitireceğine, iyi haberler alınacağına yorulur.

Rüyada birinin sınav kazandığını görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına delalet eder.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ygs sınavını kazanmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine delalettir.

Rüyada polislik sınavını kazanmak elini attığı her işi yerine getireceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine inanılır.

Rüyada girdiği sınavı kazandığını görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınavı kazandığını görmek kendi işinin sahibi olacağına, güzel huylarının değişeceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments