Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ehliyet sınavını kazandığını görmek

Rüyada ehliyet sınavını kazandığını görmek

Rüyada ehliyet sınavını kazandığını görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kendine geleceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ehliyet sınavını kazandığını gördüyseniz:

  • Zaman geçirme biçiminiz yakınınızdaki bazı kişilerin şikayetlerine neden olabilir.

Rüyada ehliyet sınavını kazandığını görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ehliyet sınavına girmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada ehliyet sınavını kaybetmek muradın gerçekleşeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ehliyet kursuna gitmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına delalet eder.

Rüyada ehliyetsiz araba kullanmak yeni duygular tadacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine işaret eder.

Rüyada ehliyetini görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak alamet eder.

Rüyada ehliyet almak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ehliyetini kaybetmek aklına giren şeytana uyacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments