Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ygs sınavını kazanmak

Rüyada ygs sınavını kazanmak

Rüyada ygs sınavını kazanmak başarısının çoğalacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ygs sınavını kazanmak gördüyseniz:

  • Gereksiz sorularla çevrenizi bezdirmekten kaçının.

Rüyada oğlunun sınavı kazandığını görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, onların kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada girdiği sınavı kazanmak dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Rüyada çocuğunun sınavı kazandığını görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, aniden evlilik kararı alacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada girdiği sınavı kazandığını görmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, Allah katında günahlarının affolacağına işaret eder.

Rüyada sınava girmek ve kazanmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada bursluluk sınavını kazanmak ruhunun şifa bulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sınavı kazandığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, hayatının yolunda gideceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınava kazanmak alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments