Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasin okutmak

Rüyada yasin okutmak

Rüyada yasin okutmak her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, şansının bahtının açılacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine delalettir.

Rüyada yasin okutmak gördüyseniz:

  • Jest veya yardım beklentiniz olan kişiler varsa, talep etmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada yasin okuyan birini görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yasin suresini okuyamamak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, büyük borçlara girmeyeceğine yorulur.

Rüyada yasin okutmak hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yasin okuyarak uyanmak az maliyetle ticarete atılacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına alamet eder.

Rüyada yasini şerifi okuyamamak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yasin okuyan görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada yasin okuyanı görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada yasin okunduğunu duymak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments