Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu sarhoş görmek

Rüyada oğlunu sarhoş görmek

Rüyada oğlunu sarhoş görmek hastalığın biteceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu sarhoş gördüyseniz:

  • Duygusal davranan bazı kişiler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilirler.

Rüyada oğlunun sarhoş olduğunu görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalet eder.

Rüyada oğlunu sarhoş görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada viski içip sarhoş olmak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarhoş eş görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini sarhoş görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sarhoş olmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine alamet eder.

Rüyada sarhoş görmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine işarettir.

Rüyada ölmüş birini sarhoş görmek yüksek moral sahibi olunacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments