Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at ve zürafa görmek

Rüyada at ve zürafa görmek

Rüyada at ve zürafa görmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, çirkin sözler işitileceğine işarettir.

Rüyada at ve zürafa gördüyseniz:

  • Yanlış veya eksik bilgilendirilmelere bağlı yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada at ve zürafa görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına delalet eder.

Rüyada zürafa sevmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil zürafa görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada ölü zürafa görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, iyi şartlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde zürafa görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine delalet eder.

Rüyada kahve falında zürafa görmek stresli bir ortama gireceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada zürafa öldürmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına rivayet eder.

Rüyada zürafadan kaçmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments