Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde zürafa görmek

Rüyada denizde zürafa görmek

Rüyada denizde zürafa görmek yetki sahibi olacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına yorulur.

Rüyada denizde zürafa gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek duygusal hayatınızda yeniliklere açıksınız.

Rüyada denizde zürafa görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına delalettir.

Rüyada zürafa öldürmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine işarettir.

Rüyada zürafa sevmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, mevkie edineceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zürafa yavrusu görmek yüksek makamlara geleceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada zürafa yemek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada yeşil zürafa görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, kazançlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada zürafadan kaçmak evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kahve falında zürafa görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments