Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun kolunu kesmek

Rüyada oğlunun kolunu kesmek

Rüyada oğlunun kolunu kesmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun kolunu kesmek gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir, imajınızı korumalısınız.

Rüyada oğlunun kolunu kesmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, yeni denemelerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun kolunun kırıldığını görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun kolunun kesildiğini görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun tırnağını kesmek insanlarla arasının iyi olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine alamet eder.

Rüyada oğlunu kesmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine yorulur.

Rüyada oğlunun kafasını kesmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun saçını kesmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun boğazını kesmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments