Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu kesmek

Rüyada oğlunu kesmek

Rüyada oğlunu kesmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, bereket ve zenginlik olacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada oğlunu kesmek gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat etmeniz durumunda olumlu anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada oğlunun saçını kesmek aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun boğazını kesmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun kolunu kesmek işlerinin hal yoluna gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunu kesmek rızkın genişlemesine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, kederinin dağılacağına inanılır.

Rüyada oğlunun kafasını kesmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun tırnağını kesmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuran okuyan adam görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun hapishaneye girdiğini görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments