Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun kafasını kesmek

Rüyada oğlunun kafasını kesmek

Rüyada oğlunun kafasını kesmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Geçmişte yararınız olmuş kişilerle yeni iş birlikleri veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada oğlunun kafasını kesmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun kafasının kanadığını görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına inanılır.

Rüyada oğlunun kafasının koptuğunu görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, hasret giderileceğine delalet eder.

Rüyada adamın kafasını kesmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, hayatın pahalılaşmasına, yapacağı o işi onaylamayacağına yorulur.

Rüyada köpeğin kafasını kesmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına inanılır.

Rüyada insanın kafasını kesmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğinin kafasını kesmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, dostlardan zarar görüleceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kafasını kesmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments