Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun kolunun kesildiğini görmek

Rüyada oğlunun kolunun kesildiğini görmek

Rüyada oğlunun kolunun kesildiğini görmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, örnek insan olacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Bir dublörünüz yoksa işiniz zor görünüyor.

Rüyada oğlunun kolunun kesildiğini görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hoşluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun saçının kesildiğini görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına delalettir.

Rüyada oğlunun kesildiğini görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, küslükleri gidereceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalettir.

Rüyada birinin kolunun kesildiğini görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol kesilmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, giderlerin artış göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolun kesilmesi görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunun kesildiğini görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments