Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun elini öpmek

Rüyada oğlunun elini öpmek

Rüyada oğlunun elini öpmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada oğlunun elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kararlar almadan önce olan biteni iyice öğrenmenizde fayda var.

Rüyada oğlunun elini öpmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada oğluna sarılıp öpmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi oğlunu öpmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada amca oğlunu öpmek borçlanılacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu öpmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun elinde para görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kendisine kızacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına inanılır.

Rüyada evliya elini öpmek elindeki malların gideceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına işarettir.

Rüyada eniştenin elini öpmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments