Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu öpmek

Rüyada oğlunu öpmek

Rüyada oğlunu öpmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, ağız tadının bozulmayacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunu öpmek gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmanızda fayda var.

Rüyada oğluna sarılıp öpmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada oğlunun elini öpmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına işarettir.

Rüyada oğlunu öpmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada amca oğlunu öpmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sıkıntıya düşeceğine, kötü günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi oğlunu öpmek feraha ermeye, rızkında ve malından olacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına işaret eder.

Rüyada kuran okuyan hoca görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine işaret eder.

Rüyada kuran okunurken ağlamak yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dua okuyan insanlar görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments