Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya elini öpmek

Rüyada evliya elini öpmek

Rüyada evliya elini öpmek çocuk sahibi olacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, saygınlık elde edeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, daha güzelleşeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliya elini öpmek gördüyseniz:

  • Aslında yapamayacağınız ya da altından kalkamayacağınız konularda bazı kişilere bazı sözler verdiyseniz, ayaklarınızın yerine basmasında fayda var.

Rüyada bir evliyanın elini öpmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine inanılır.

Rüyada evliyanın elini öpmek iyileşeceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine rivayet eder.

Rüyada evliya birinin elini öpmek bir süre belini doğrultamayacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada evliya elini öpmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliya eli öpmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada evliyayı öpmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kafasının karışacağına delalettir.

Rüyada evliya öpmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliya eli görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments