Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi oğlunu öpmek

Rüyada kendi oğlunu öpmek

Rüyada kendi oğlunu öpmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada kendi oğlunu öpmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı iyileştirmenizi sağlayacak anlaşmalar yapmalısınız.

Rüyada oğluna sarılıp öpmek kazaya ve belaya yakın olacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu öpmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada amca oğlunu öpmek dualarının karşılığını alacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun elini öpmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada kendi oğlunu öpmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada oğlunu öldüğünü görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada dayımın oğlunu görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına işaret eder.

Rüyada kuran okunurken duymak aşının da çoğalacağına, küslükleri gidereceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments