Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğluna sarılıp öpmek

Rüyada oğluna sarılıp öpmek

Rüyada oğluna sarılıp öpmek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, kendisini keşfedeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Rüyada oğluna sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızdan son zamanların en önemli yardımını alabilir veya belli konularda sizi desteklemesini sağlayabilirsiniz.

Rüyada oğluna sarılıp öpmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hayırlı kapılar açılacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi oğlunu öpmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, gelişim içine girileceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun elini öpmek derdin sona ereceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada amca oğlunu öpmek artık hayatının bir düzene gireceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada oğlunu öpmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada amca oğluna sarılmak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada sabri sarı oğlunu görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğluna sarılıp ağlamak zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hadice

Şehir dışındaki oğlum ve gelinine saririp öpme ne anlama geliyor