Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin çukura düştüğünü görmek

Rüyada eşinin çukura düştüğünü görmek

Rüyada eşinin çukura düştüğünü görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin çukura düştüğünü gördüyseniz:

  • Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın.

Rüyada eşinin çukura düştüğünü görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına işaret eder.

Rüyada çukura düşüp çıkmak böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının çukura düştüğünü görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada arabanın çukura düştüğünü görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının çukura düştüğünü görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, büyük bir özgüven kazanacağına, kazancını iki kat arttıracağına delalettir.

Rüyada kızının çukura düştüğünü görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada derin bir çukura düştüğünü görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini çukura düşerken görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, büyük bir makama geleceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments