Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun çocuğu olduğunu görmek

Rüyada oğlunun çocuğu olduğunu görmek

Rüyada oğlunun çocuğu olduğunu görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, parasının ve malının çoğalacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kadar sevildiğinize inanmıyorsunuz.

Rüyada oğlunun çocuğu olduğunu görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun çocuğunu görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, bir şeyden zarar görmeye, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalettir.

Rüyada oğluna altın vermek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına alamet eder.

Rüyada camide kuran okunduğunu görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzaktaki oğlunu görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, yeni bir araca sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun askerden kaçtığını görmek sadece kendisini düşüneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, sevgi dolu haberler alınacağına delalettir.

Rüyada oğlunu kovalamak külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments