Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun çocuğunu görmek

Rüyada oğlunun çocuğunu görmek

Rüyada oğlunun çocuğunu görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına yorulur.

Rüyada oğlunun çocuğunu gördüyseniz:

  • Hafif gribal durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada oğlunun çocuğunu görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun çocuğu olduğunu görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının oğlunu görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, arkasından iyi konuşulacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada amca oğlunu öpmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık ok görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına inanılır.

Rüyada oğlunun boğulduğunu görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, ticarette zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun üşüdüğünü görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu boğulurken görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments