Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktaki oğlunu görmek

Rüyada uzaktaki oğlunu görmek

Rüyada uzaktaki oğlunu görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada uzaktaki oğlunu gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız sözler söylemenin bedelleri olabilir.

Rüyada uzaktaki oğlunu görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, gelirin tükeneceğine alamet eder.

Rüyada uzakta olan oğlunu görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada uzakta at görmek varını yoğunu kaybedeceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzakta olan birine sarılmak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına tabir olunur.

Rüyada uzaktaki kuzenini görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret eder.

Rüyada uzak bir akraba görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, maddi olarak zayıflayacağına alamet eder.

Rüyada birinin sizden uzaklaştığını görmek küslerin ve dargınların barışacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzaktaki yakınını görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments