Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun askerden kaçtığını görmek

Rüyada oğlunun askerden kaçtığını görmek

Rüyada oğlunun askerden kaçtığını görmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, aldığı borçların katbekat artacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun askerden kaçtığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları az bir gayretle çözebilecekken fazlaca zorluyor olabilirsiniz.

Rüyada oğlunun askerden kaçtığını görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun kaçtığını görmek büyük özgüven kazanacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun kaçırıldığını görmek dertlerin ve sorunların artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada askerden kaçtığını görmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerlerden kaçtığını görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işarettir.

Rüyada oğlunu askere giderken görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada oğlunu askere yollamak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, ana baba duası alınacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun askere gittiğini görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments