Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğluna altın vermek

Rüyada oğluna altın vermek

Rüyada oğluna altın vermek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına tabir olunur.

Rüyada oğluna altın vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikirlerini imkansız olarak değerlendirebilirsiniz.

Rüyada oğluna altın vermek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine inanılır.

Rüyada oğluna altın takmak malından ve parasından olacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın ok görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine işarettir.

Rüyada oğlundan altın almak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işarettir.

Rüyada oğlunu ve eşini görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoca tarafından okunmak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerim okunduğunu duymak sıkıntıların azalacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, verdiği sözleri tutacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments