Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu kovalamak

Rüyada oğlunu kovalamak

Rüyada oğlunu kovalamak kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, gerginliğin biteceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine inanılır.

Rüyada oğlunu kovalamak gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerlemenize yardım edecek kişilerle daha önceden tanışmıştınız.

Rüyada oğlunu kovalamak kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada filin kovaladığını görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına delalettir.

Rüyada keçi kovaladığını görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi kovalamak büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, ele geçen kazancın artacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye yorulmaktadır.

Rüyada siyah köpek kovaladığını görmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, helal rızıklara kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada atın kovaladığını görmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birini kovalamak bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde fare kovalamak işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments