Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun avret yerini görmek

Rüyada oğlunun avret yerini görmek

Rüyada oğlunun avret yerini görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun avret yerini gördüyseniz:

  • Aradığınız yardımı bulamayabilirsiniz veya diğerlerinin işten kaçmaları veya sorumluluklarından bir haber olmaları sizi rahatsız edebilir.

Rüyada oğlunun avret yerini görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada avret yerini temiz görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek avret yerini görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada bir erkeğin avret yerini görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada avret yerini temizlemek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının avret yerini öpmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hem işinde başarılı olacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada kendi avret yerini görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments