Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avret yerini temiz görmek

Rüyada avret yerini temiz görmek

Rüyada avret yerini temiz görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işarettir.

Rüyada avret yerini temiz gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz durumunda evinizde veya yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada avret yerini temiz görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun avret yerini görmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun avret yerini görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada bayan avret yeri görmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğin avret yerini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birinin avret yerini görmek doğru yatırımlar yapacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin avret yerini görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karısının avret yerini görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments