Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek avret yerini görmek

Rüyada erkek avret yerini görmek

Rüyada erkek avret yerini görmek insanların hayır dualarını alacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada erkek avret yerini gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı terslikler gelişebilir.

Rüyada erkek avret yerini görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğun avret yerini görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin avret yerini görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin avret yerini görmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına delalet eder.

Rüyada kadın avret yerini kıllı görmek rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının avret yerini görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada annenin avret yerini görmek önünün kapanacağına, işlerin canlanacağına, kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments