Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının avret yerini öpmek

Rüyada kadının avret yerini öpmek

Rüyada kadının avret yerini öpmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, çirkin sözler işitileceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine inanılır.

Rüyada kadının avret yerini öpmek gördüyseniz:

  • Hangisinin öncelikle ele alınması gerektiğine dair ipuçları belirgin hale gelebilir.

Rüyada kadının avret yerini öpmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada avret yerini öpmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın avret yerini kıllı görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, şansının kendisinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine işaret eder.

Rüyada kadın avret yerini görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, büyük bir servete kavuşacağına delalettir.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, aşkının da kalıcı olacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments