Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi avret yerini görmek

Rüyada kendi avret yerini görmek

Rüyada kendi avret yerini görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, zor zamanlar yaşanacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, hatalarını düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi avret yerini gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza çeki düzen vermek isteyebilirsiniz.

Rüyada hanımının avret yerini görmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada kardeşinin avret yerini görmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine delalettir.

Rüyada kendi avret yerini temizlemek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, paslı bir çiviye basabileceğine tabir olunur.

Rüyada kadının avret yeri görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin avret yerini görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada avret yerinin kıllı olduğunu görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun avret yerini görmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi avret yerini kıllı görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, güvensizliğini yeneceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments