Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun geldiğini görmek

Rüyada oğlunun geldiğini görmek

Rüyada oğlunun geldiğini görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, mirasa, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına inanılır.

Rüyada oğlunun geldiğini gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları çözmek veya hayatınızda büyük değişiklikler yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada oğlunun geldiğini görmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun hacdan geldiğini görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun askerden geldiğini görmek bilakis malının çoğalacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasına taş gelmek yol göstereceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, varlıklı kimse olacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Rüyada evli birine görücü geldiğini görmek ekonomik durumunun düzeleceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada azrailin geldiğini duymak huzurun ve sükûnetin geleceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabasına zarar geldiğini görmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments