Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun abdest aldığını görmek

Rüyada oğlunun abdest aldığını görmek

Rüyada oğlunun abdest aldığını görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun abdest aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda zorlayıcı olmanız durumunda aynı şekilde geri dönüşler söz konusu olabilir.

Rüyada oğlunun abdest aldığını görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ezan okunurken abdest almak kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, yaptığı işten çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının abdest aldığını görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına delalet etmektedir.

Rüyada gusül abdesti aldığını görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kabede abdest aldığını görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına delalet eder.

Rüyada cami avlusunda abdest aldığını görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, tabiatı kötü olan kişiye yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin abdest aldığını görmek dayanışma içinde kalacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet eder.

Rüyada camide abdest aldığını görmek sorunlarını gidereceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments