Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin abdest aldığını görmek

Rüyada başka birinin abdest aldığını görmek

Rüyada başka birinin abdest aldığını görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, sevinç ve sürura, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına inanılır.

Rüyada başka birinin abdest aldığını gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözler başınızı belaya sokabilir.

Rüyada başka birinin abdest aldığını görmek işlerin rast gideceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin büyük abdestini görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birini abdest alırken görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birine abdest aldırmak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, sorumluluk alacağına tabir olunur.

Rüyada boy abdest aldığını görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada cuma namazı için abdest aldığını görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin abdest aldığını görmek rahatsızlıkların son bulacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada abdest aldığını görmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments