Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının abdest aldığını görmek

Rüyada başkasının abdest aldığını görmek

Rüyada başkasının abdest aldığını görmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ticarete adım atacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının abdest aldığını gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada hamamda abdest aldığını görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun abdest aldığını görmek bir beladan kurtulacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin abdest aldığını görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ölen kişinin abdest aldığını görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin abdest aldığını görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette abdest aldığını görmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cuma namazı için abdest aldığını görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, üzüntülerini bölüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasının abdest aldığını görmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, işsizin iş bulacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments