Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezan okunurken abdest almak

Rüyada ezan okunurken abdest almak

Rüyada ezan okunurken abdest almak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine yorulur.

Rüyada ezan okunurken abdest almak gördüyseniz:

  • Değişik insanlar sizi etkileyebilirler.

Rüyada ezan okunurken abdest almak artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına alamet eder.

Rüyada abdestsiz ezan okumak işlerin günden güne daha da açılacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada ezan okuyan imam görmek düşmanını alt edeceğine, dış ticarete atılacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ezan okunurken duymak bir düşmanın kötü haberini almaya, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına delalet eder.

Rüyada ezan okunduğunu duymak düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ezan okuyarak uyanmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ezan okunduğunu görmek geriye doğru gideceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada birinin ezan okunduğunu duymak onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments