Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu kurtarmak

Rüyada oğlunu kurtarmak

Rüyada oğlunu kurtarmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu kurtarmak gördüyseniz:

  • Belli konuların nasıl çözüleceğine veya ilerleyebileceğine dair fikirlere sahip olabilirsiniz.

Rüyada oğlunu kurtarmak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada oğlunu boğulmaktan kurtarmak girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, toplum için faydalı işler yapacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu ölümden kurtarmak kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, bazen de rahat geçeceğine inanılır.

Rüyada birini kurtarmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işarettir.

Rüyada kedi yavrusu kurtarmak üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuza düşen birini kurtarmak bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak haksızlık ve nankörlük göreceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına işarettir.

Rüyada birini tehlikeden kurtarmak işe zorla gidip geleceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments