Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yavrusu kurtarmak

Rüyada kedi yavrusu kurtarmak

Rüyada kedi yavrusu kurtarmak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi yavrusu kurtarmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir veya yeteneklerinizden farklı şekilde faydalanılmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada yavru kedi kurtarmak yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kediyi kurtarmak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusunu kurtarmak yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına delalettir.

Rüyada kedi yavrusu kurtarmak değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine işarettir.

Rüyada köpek yavrusu kurtarmak dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalettir.

Rüyada yavru köpeği kurtarmak feraha ermeye, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada köpek yavrusunu kurtarmak ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada kediyi boğulmaktan kurtarmak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments