Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu ölümden kurtarmak

Rüyada oğlunu ölümden kurtarmak

Rüyada oğlunu ölümden kurtarmak sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu ölümden kurtarmak gördüyseniz:

  • Kendinizi her şeye hazırlarsanız, olayları göğüslersiniz.

Rüyada oğlunu ölümden kurtarmak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, iyi huylar edineceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına işarettir.

Rüyada annesini ölümden kurtarmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada bir kadını ölümden kurtarmak sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada başkasını ölümden kurtarmak ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, ayrılık yaşanacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğu ölümden kurtarmak projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölümden kurtarmak ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına yorulur.

Rüyada anneyi ölümden kurtarmak başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine inanılır.

Rüyada birini ölümden kurtarmak zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, çaresiz kalacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments