Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu boğulurken görmek

Rüyada oğlunu boğulurken görmek

Rüyada oğlunu boğulurken görmek başarılı ve kazançlı olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, sevilen birinin geleceğine, gözyaşı döküleceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada oğlunu boğulurken gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız yeni insanlar veya bazı kişiler hayatınızın farklı alanlarında size ufak büyüklü şanslar getirebilir.

Rüyada oğlunun denizde boğulduğunu görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına işarettir.

Rüyada oğlunun suda boğulduğunu görmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada oğlunu suda boğulurken görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu boğulurken görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun boğulduğunu görmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, heveslerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu boğulmaktan kurtarmak yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun boğulduğunu görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments