Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun boğulduğunu görmek

Rüyada oğlunun boğulduğunu görmek

Rüyada oğlunun boğulduğunu görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada oğlunun boğulduğunu gördüyseniz:

  • Çok farklı seçenekle karşı karşıya olabilirsiniz.

Rüyada oğlunun boğulduğunu görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine inanılır.

Rüyada oğlunun suda boğulduğunu görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, kazancın günden güne düşeceğine işaret eder.

Rüyada oğlunu boğulmaktan kurtarmak sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalettir.

Rüyada oğlunun denizde boğulduğunu görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu boğulurken görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, büyük zararlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada oğlunu suda boğulurken görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğulan bir bebeği kurtarmak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, geçiminin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada denizde boğulmaktan korkmak nazar eden insanların haddini bildireceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments