Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu at üstünde görmek

Rüyada oğlunu at üstünde görmek

Rüyada oğlunu at üstünde görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalettir.

Rüyada oğlunu at üstünde gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin son anda kaçırılması olasıdır.

Rüyada oğlunu at üstünde görmek rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ok attığını görmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, para sıkıntısı çekeceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirpinin ok attığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine işaret eder.

Rüyada at üstünde kendini görmek dünya malı elde edeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini atın üstünde görmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, umutlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını at üstünde görmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, çektiği zorlukların biteceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada at üstünde savaşmak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz atın üstünde olmak daha fazla rızık elde edileceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments