Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ok attığını görmek

Rüyada birinin ok attığını görmek

Rüyada birinin ok attığını görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına delalettir.

Rüyada birinin ok attığını gördüyseniz:

  • Sinirli veya duygusal tepkiler vermek planlara zarar verebilir, daha kontrollü olmakta fayda var.

Rüyada birinin ok attığını görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine işarettir.

Rüyada oğlunu at üstünde görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada kirpinin ok attığını görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, zorluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlu görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun öleceğini görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada ezan okunduğunu görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, kazancının da azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun askerden kaçtığını görmek anne ve baba duası alınacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine işarettir.

Rüyada ok atan birini görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments