Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu askere gönderdiğini görmek

Rüyada oğlunu askere gönderdiğini görmek

Rüyada oğlunu askere gönderdiğini görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, iftiraya uğrayacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunu askere gönderdiğini gördüyseniz:

  • Söz konusu kişilerle etkili çalışmalar yapacaksınız.

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına yorulur.

Rüyada oğlunu askere göndermek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu askere gönderdiğini görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, alım gücünde yükselme olacağına inanılır.

Rüyada oğlunu hacca göndermek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşı askere göndermek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine yorulur.

Rüyada ölüyü askere göndermek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşimi askere göndermek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocayı askere göndermek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments