Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu askere göndermek

Rüyada oğlunu askere göndermek

Rüyada oğlunu askere göndermek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu askere göndermek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ya da bazı konulara dikkat çekerek kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz.

Rüyada oğlunu askere göndermek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, kötülüklerden uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada oğlunu askere gönderdiğini görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu hacca göndermek onlarla birlikte hareket edeceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, ödeme güçlü çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu askere göndermek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, dertleşerek moral bulacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi askere göndermek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşini askere göndermek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada kızı askere göndermek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments