Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü askere göndermek

Rüyada ölüyü askere göndermek

Rüyada ölüyü askere göndermek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü askere göndermek gördüyseniz:

  • Yeni konularla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada ölüyü askere göndermek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada kocasını askere göndermek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, hayırlı yollara gireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini askere göndermek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, rahatın yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızı askere göndermek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, kendini bunu başaracağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını askere göndermek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, iyi konumlara geleceğine delalet eder.

Rüyada eşi askere göndermek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada eşini asker göndermek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments