Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker tartmak

Rüyada şeker tartmak

Rüyada şeker tartmak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada şeker tartmak gördüyseniz:

  • Başkaları üzerine baskı kurmamalı veya kendinizin istemediğiniz bir yöne yönlendirilmenize izin vermemelisiniz.

Rüyada toz şeker tartmak rahat bir hayat süreceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeker tartmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç tartmak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, Tövbe Edeceğine tabir olunur.

Rüyada bal tartmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, emeklerinin heba olacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada terazi tartmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada süt tartmak dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada zeytin tartmak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada sebze tartmak doğru kararların alınacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments