Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslandan saklanmak

Rüyada aslandan saklanmak

Rüyada aslandan saklanmak azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, büyüleyeceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada aslandan saklanmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan şeyleri kabul etmemeniz durumunda duygularınız kontrolü ele alabilir.

Rüyada aslandan saklanmak bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer altına saklanmak parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mağaraya saklanmak zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine alamet eder.

Rüyada yatağın altına saklanmak kendisini iyi hissetmeyeceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polisten saklanmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada attan saklanmak duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisten saklandığını görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada düşmanlardan saklanmak olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments