Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oda içinde klozet görmek

Rüyada oda içinde klozet görmek

Rüyada oda içinde klozet görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, para sıkıntısının olmayacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına inanılır.

Rüyada oda içinde klozet gördüyseniz:

  • Bazı konularda girişimde bulunarak, yer değiştirerek veya başka birisine dönüşerek hayatınızı iyileştirebileceğinizi düşünüyorsanız bir şeyler yapmanın zamanı geldiğini görebilirsiniz.

Rüyada oda içinde klozet görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, belalı insanlara denk geleceğine delalettir.

Rüyada odada klozet görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yaşamın kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada klozet içinde balık görmek ekonomik gücün çoğalacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde klozet görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada klozetin içine düşmek umutlarının kırılacağına, rızkının kesilmeyeceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine delalettir.

Rüyada klozete oturmak haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada klozete elini sokmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada klozet sökmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments